Turkulainen Kädenvääntäjä Juhani Pajunen Voimatehtaan vieraana .

 Juhani Pajunen voimatehtaalla räpylätreenillä.

 

Turkulainen voimailun monitoimimies Juhani Pajunen käväisi Voimatehtaalla näppijumpalla laittamassa Khaled Azizia lainatakseni kädet "shokkiin". Juhani on kädenvääntäjä ja maastavetospecialisti. Yhtään maastavetokisaa ei ole alla, mutta nivelsuhteet kuin tehty maastavetoon ja onhan mies harjoituksissa nyppinyt hirmu rautoja. Tottakai tästä syystä kova kosiskelu maastavetokisoihin, koska uskoisin, että Juhanilla olisi mahdollisuus rikkoa raakana se maaginen 400 kiloa. En tiedä näkeekö kukaan muu asian niin, mutta itse näen. Olen hänen vetoaan katsellut ja se jos jokin on vaivatonta. Vähän sama kuin ihmiselle on annettu käsi, jotta hän voi lusikoida ruokaa suuhun. Juhanille on annettu kroppa jotta hän voi vetää maasta. Käykäähän ottamassa Juhanin SOME myös haltuun

travelingtrainerschannel

Apollon Akseli kokeilu ensimmäisenä ja kysessä siis 50 mm akseli, ei 48, ei 49 vaan 50 mm akseli kun se jo alan herkempiä tuntui mietityttävän.  Kerrottakoon nyt vielä sitten, että ilmoitettu paino oli 175 kiloa ja tanko painaa oikeasti 36 kg vaikka laskemme sen 35 kiloiseksi, jotta kisoissa sama rauta tulisi helpomalla tai mahdollisesti jopa enemmän. Joka ikinen kiekko on voimatehtaalla maastavetopaikalla, kyykkypaikalla, sekä penkkipaikalla ylipainoinen. (tästä syystä punnattiin ihan prikulleen tarkka paino niin se oli 179,80 kg)

 
Kun tuo muutamien millien keskustelu nyt on saanut tuulta alleen niin voimatehtaalla ei ole kuin 27 mm vetotanko, 29 mm voimanostotankoja sekä 50 mm akseleita 60 mm akseli sekä 70, 80 ja 90 mm "akselit". Joillakin videoilla nähty atx fatbar on siis Pedron oma ja tuon tangon halkaisija on 48,5 mm joka siis erikseen vielä mainittu videon yhteydessä. Eli jos sitä vertaa esim apollon akseliin niin tuo 1.5 mm kerrotaan piillä ja saadaan hieman runsas 4.5 mm ero ympärysmitassa, joka kokemuksiemme mukaan vaikuttaa noin 5-10 kiloa tulokseen.

Akselin jälkeen haettiin forkuille kunnon ärsykettä ja uskoisin, että Pajunen sellaista sai. Treenin loppuun vielä pientä hupsuttelua 200 kilolla maastavedossa. 

 

 


Ja ettei ne forkut nyt päässeet aivan liian helpolla niin Pajunen pääsi testaamaan allekirjoittaneen suunnittelemat ja rakentamat uudet forkkutangot. Kannattaa Juhanilta kysyä, osuiko niillä itse treeni kohteeseen. Uskoisin ilmeestä päätellen, että forkut sai osumaa ennenkokemattomalla tavalla. Eli Monsterbar 1 & 2 on puhuneet 😁

(videolla 2 ylintä tankoa) 


 

Kommentit

Suositut tekstit