Pedro Karlsson voimatehdas

 Pedro Karlsson

Pedron haastattelu Voimailu-TV:lläPedro Karlsson voimatehdas

Vahvamies urheilu.

Pedro Karlsson on varmasti nimi jonka jokainen voimaurheilija muistaa tai on muuten törmännyt nimeen. Pedro on huippulahjakas voimailija ja voima todellakin tarttuu, myös paikat on pysynyt pitkän uran ehjänä polvia lukuun ottamatta, jonka takia tosiaan voimamiesuran joutui jättämään taakseen. 
Vahvin mies kilpailuista  kuitenkin melko mukavan oloinen saldo jäi kaikkinensa.

2010 Suomen vahvin mies 1 sija

2011 Suomen vahvin mies 2 sija

2013 Suomen vahvin mies 2 sija

Menestyksekäs vahvamiesurheilija siis ja mahdollisuudet olisivat olleet mihin vaan, mutta polvivamman takia joutui jättämään vahvin mies areenat.
Pedro Karlsson master voimanostajaJos jotain huonoa niin paljon hyvääkin.
Vaikka suomen vahvin mies kansa menetti kovan luokan voimailijan niin sitä vastoin voimanostokansa on ottanut Pedron avosylin vastaan ja Pedro onkin moukaroinut kovia tuloksia ikämiehiin.
Vai mitä sanotte 320 kilon maastavedosta tai 232,5 kilon penkkipunnerruksesta. Näin jotakin sisäpiirin infoa omaavana voin sanoa, että nuokin tulokset on tänä vuonna paperia jos vain ukko pysyy ehjänä, ensi vuodesta puhumattakaan .
Alla hieman Penkkiä ja Maastavetoa.
Kunto rupeaa olemaan suht koht kohdallaan 5 viikkoa ennen kisoja. Uskoisin, että SE:t ovat ikämiehissä paperia. Selviää ihan muutamien viikkojen sisällä, mutta iso luotto on asiaan.

Otevoimailuun Pedro aikoo myös panostaa johon projektiin myös allekirjoittanut osallistuu ja tavoitteet on laitettu korkealle. Lähtökohdat ovat hyvät, tietysti treeniin tulee paljon muutoksia asian suhteen. Totta kai myös tekniikoissa paljon parantamisen varaa. Uskon, että vaikka tavoitteet on laitettu korkealle niin ne on rikottavissa. Pedron kanssa laitettiin Otevoima tavoitteet vuodelle 2025 ja niistä lisää myöhemmin.
Alla Pedron Fatbar vetoa.
Nosto tehty ATX fatbar tangolla joka siis on 48.5 mm eli ei täysin vastaa 50 mm akselia. Kokemuksesta voi sanoa, että riippuen henkilöstä niin noin 5-10 kg eroa normaaliin akseliin nähden. Joten oli asia sitten niin tai näin yli 190 kilon kunto on jo nyt.
Siinä muutama sananen Pedrosta näin ulkopuolisin silmin. Pedro on luvannut täydennellä profiiliaan. Päivittelen niitä tänne sitä mukaa kun infoa tihkuu.


Kommentit

Suositut tekstit