Saija Kantola voimatehdas

 Saija Kantola


Saija Kantola esittäytyy tässä.

Olen 45 vuotias, perheellinen heittäytyjä.

Nuorena tuli kokeiltua kaikkia mahdollisia urheilulajeja. Oli baletti, taitoluistelu, pikaluistelu, hiihto, uinti sekä yleisurheilua. Lopulta kävin kaverin ringette reenejä katsomassa ja sinne oli itsekin päästävä. Ensimmäiset hokkarit ostettiin nopeasti kokeilun jälkeen ja niillä mennään edelleen.

Ystäväni sanoi, että voisin olla siinä vahvin lajeissa, en epäröinyt hetkeäkään kokeilla. 
Vahvin lajeista käteen on jäänyt Suomen Vahvin Nainen kisoista parhaimmillaan 4.sija. 2sekuntia häviten pronssin.
Suomenvoimalajiliiton järjestämissä kisoissa on SM ja MM kultaa.

Kerran vahvin reeneissä oli mas-wrestlin laji esittely. Sitä kokeiltuani olin täysin vakuuttunut, että se on laji josta pidän erityisesti. Pidän kovasti lajin fyysisyydestä ilman, että vastustajaan saa koskea. Näin jälkikäteen kun miettii olisi paini voinut viedä minut mennessään helposti.
Mas-wrestlingistä saavutuksia ovat
EM hopea.
Arnold ista hopea.
World cupista pronssi.
MM pronssi.

Tammikuussa Monsteri otti yhteyttä ja helmikuussa olinkin jo salilla reenien parissa. Tämä tie näyttää erittäin mielenkiintoiselta sekä erilaiselta mitä aiemmin on ollut. Olen ennen tätä käynyt Turussa satunnaisesti tyyppien kanssa reenillä ja yhden King Kong kisankin. Sieltä käteen jäi 5.sija.
Tänä kesänä (2022) osallistuin Suomenvoimalajiliiton SM kisoihin. Sieltä tuli hopea. Häviten vain 7,5kg kulta.

Pidän myös paljon pyöräilystä. Ilma kun on kohdillaan ja vesipullo täynnä voin rullailla vaikka auringonlaskuun. Sen verran tämä on harraste pohjalla, että mihinkään sateeseen en lähde 😂

I don't stop when I'm tired.
I stop when I'm done.


Kommentit

Suositut tekstit