Voimatehtaan Pedro Karlsson Maailman ennätyksen kimpussa

 Pedro Karlsson huimassa vireessä.

Voimatehtaan Pedro Karlsson superraskaan sarjan nostaja punnerrus ja vetotalkoissa FPO SM - penkkipunnerrus / vetokilpailuissa.
Etukäteen oli jo tiedossa, että lähdetään hakemaan kovia tuloksia, harjoituskausi mennyt hyvin ja isommilta loukkaantumisilta vältytty. Totta kai ikämiesluokissa jo kolottaa paikka jos toinenkin ja siltä osin hieman totta kai erilailla kuin nuorempana, mutta ei anneta pikkuasioiden häiritä. Pääsääntöisesti kuitenkin harjoituskausi mennyt terveenä niin oli lupa odottaa jotakin suurta.

Ensin Penkkipunnerruksen pariin jossa oli tavoitteena vain ja ainoastaan parantaa vanhaa ikämiesten suomen ennätystä kyseisessä painoluokassa joka oli 232.5 kiloa.
Aloitusnostoon lastattiin jo huimat 220 kiloa. Nousi niin kuin pitikin ja näytti kuin olisi paperista tankoa punnerrellut. Tässä vaiheessa oli jo enemmän kuin selvää, että vanhaan Suomen ennätykseen on tulossa reilumpaakin parannusta.


Pedro puhkui hyvää kuntoa ja jo toiseen nostoon lastattiin uudet Suomen ennätysraudat. Tulossa ennätysmurskajaiset jos ei raajoja irtoa tai muuten tangot mene solmuun. Katsotaanpa miten nostossa käy kun 2 metrinen 162 kiloinen jätti pistää lihat töihin karjahdusten avustamana.


Nyt on jo uusi Suomen ennätys plakkarissa Pedrolla , niitä voimatehdaslaisilla on jo useita, mutta Pedro on ensimmäinen joka teki sen penkkipunnerruksessa. Otevoimailussa Voimatehdaslaisilla on useita Suomen ennätyksiä ja Saijalla on Globtopissa myös maailmanennätys, sekä allekirjoittaneella Monsterilla vuonna 2013 tehty maailmanennätys Stubliftiin. Seuraavaksi vuorossa kolmas nosto ja tankoon lastattiin huimat 240 kiloa, allekirjoittanut seurasi jännityksellä näytelmää miten toveri Pedro selviytyy raudasta ja alla olevalta videoltahan se selkiää. Hieno suoritus kertakaikkiaan.


Nyt on tavoite täyttynyt ja mitä etukäteen Pedro tuossa hahmotteli, että jos nuo raudat tulevat niin neljäs nosto tulossa jos on ennätys yritys. Neljänteen nostoon nälkää vielä sopivasti jäljellä ja tankoon lastataan ikämiesten maailman ennätys lukemat 250.5 kg. Oioioioi siinä jo kuuluttajien kultakurkku Kalle Ylitalokin innostui hekumoimaan huolella. Ja mikäs siinä on hekumoida, tangossa rautaa 250.5 kiloa ja mikki toimii.
Pedrolla huolellinen keskittyminen ja jo ilmeestä näkee, että rauta tulee olemaan nöyrää eikä mies. Pedro on tehnyt nöyrästi töitä ilman isompaa huutelua asiasta ja nyt on se hetki kun nöyryys pakataan kassiin ja lähdetään lavalle rautaa nöyrryttämään ja näin se todella tapahtui. Pedro vei 6-0 tankoa . Allekirjoittaneenkin ääni taisi hieman olla katkolla seuraavalla päivällä, mutta pääasia , että raudat nousi ja uusi maailmanennätys on nähnyt päivänvalon. Huimat 250.5 kg rekisteröitiin voimatehtaan Pedro Karlssonin nimiin.Ai ettien että allekirjoittanut vieläkin enemmän kuin iloinen asian johdosta.

Myös maastavetoon Pedro runnoi uudet SE raudat , mutta en vaivaa sillä teitä enempää. Olihan tuossa Penkissä jo hekumoimista ONNEE !!! Olet ennätyksen enemmän kuin ansainnut.

Kommentit

Suositut tekstit