Pedro "Beast" Karlsson 5 viikkoa kisaan.

 Pedro Karlsson on valmis kisaan.
Pedro on tehnyt työtä oikeastaan koko talven täydessä hiljaisuudessa ja nyt kun kisat lähenee alkaa hieman tihkumaan infoa miehen kunnosta penkkipunnerruksen kuin maastavedonkin osalta.
Omamassa pyörii siinä 165 kilon paikkeilla, eli viime vuoteen verrattuna jonkin verran hoikempana suorittamaan.

Etukäteisoletuksena voisi hahmotella, että jonkin verran on vuodessa mennyt eteenpäin jos ajattelee viime vuoden tuloksia ainakin maastavedossa. Viime vuonnahan Pedro penkkasi 232.5 kg ja veti 320 kg. Nyt näyttää vahvasti siltä että penkkiin saattaa muutamia kiloja tulla lisää ja maastavetoon hieman reilumminkin. Voimamieskikoihin nähden maastaveto on kokenut tuntuvan parannuksen. Ja voin melkein vannoa, että ensi vuonna maastavetoon tulee tulemaan vielä tuntuva tulosparannus.

Kesäkuun lopulla Voimatehtaan remmiin tuli Taneli Levo joka on entisaikojen ihan huippu otevoimailija pikkusarjoissa. 9 vuotta kuvioista poissa ollessa lajikirjo on kokenut uudistuksen ja tullut hieman perusvoimaa tarvitsevia lajeja mukaan. Tanelillahan on näppivoimat kunnossa, mutta esim maastaveto aloitettiin vain 105 kilosta miehen painon ollessa 70 kg. Siinä on sitä haastetta valmennuspuolella kun rakennetaan myös Tanelista kova maastavetäjä.

Mutta se siitä ja palataanpa Pedron kisavalmisteluihin.


Alla muutama video mitä on luvassa ja mitä on tulossa. Oma arvioni on , että penkkipunnerrus mahdollisesti kisoissa jopa 237.5 kg ja vedossa mennään mahdollisesti jo 330-340 kg:n välille. Ja ensi vuonna uskon Pedron vetävän jopa 360 kg joka on jo ikämiehissä melkoinen tulos ja penkkikin on mahdollisesti 250 kilon luokkaa vuonna 2023. Otevoimailuun myös jatkossa tuntuva panostus ja sinne puolelle myös kovia tavoitteita josta syksymmällä lisää.

Siittä hiukan osviittaa mitä tulossa on, toivotaan että Pedro pysyy ehjänä loput 5 viikkoa !!!

Kommentit

Suositut tekstit