Pedro Karlsson 6 weeks out.


Voimatehtaan Pedro Karlsson hurjassa vireessä.
Pedro kokeili tällä viikolla hieman maksimitasoja penkkipunnerruksessa ja maastavedossa ja näyttää siltä, että mies tulee olemaan enemmän kuin kunnossa.Ikämiesten ennätykset taitaa olla seuraavissa kisoissa paperia !!! Penkkipunnerrus on kyllä noin pitkällä miehellä todella näyttävää kun on pitkät liikeradat ja voima jyllää. Pedrohan on noin 2 metrinen ja paino pyörii siellä + 160 kg ja yllättävän pienillä rasvoilla vahvamieheksi / raskaan sarjan Masters nostajaksi.

 
 

Pikku vaivoja on matkan varrella ollut ja allekirjoittanut on kyllä niin mielissään kun tietää mitä mies on elämänsä aikan kokenut, että nyt tulee niitä onnistumisen tunteita ja hetkiä. Pedro jos kuka on ne ansainnut.
Törmäsin Pedroon ensimmäistä kertaa noin 20-25 vuotta sitten, jolloin hän vielä näytti koripalloilijalta , ollessaan kuitenkin yli 200 kilon penkkimies.
 
Pedrolla ollut penkki aina hyvällä mallilla pitkistä käsistään huolimatta ja nyt vanhemmiten vielä entisestään penkki parantunut ja vetokin kulkee. Hienoa Toveri. 
 
Otevoimailu on myös ruvennut Pedroa kiinnostamaan ja hänet onkin tunnettu hurjista näppivoimistaan, sen suhteen tullaan asiaan paneutumaan kun tuo veto/penkkikisa on alta pois. Mahdollisesti myös muu treeni kokee matematiikan ihanuuden. coc 3 sulku tuollaisella tekniikalla asettelutekniikalla on jo melkoinen suoritus 5 kokeilun jälkeen. Vaikka Grippereihin tuskin jatkossakaan tullaan paneutumaan, koska ei juurikaan kisalajina missään pyöri jos otevoimailukisoja ajatellaan niin meillä tai maailmalla.
Tässä tuo Pedron sulku captain of crush kolmosella. 

 
 

Kommentit

Suositut tekstit